Catering

ZA VSE PRILOŽNOSTI

Priprava toplih jedi.

TOPLI CATERING

Kaj obsega topli catering?
Lahko je celotno kosilo ali večerja, lahko samo kakšna juhica ali enolončnica … od vas je odvisno kakšno vrsto dogodka organizirate in kaj od nas pričakujete. Z našim znanjem in izkušnjami se bomo skušali čim bolj približati vašim pričakovanjem.

topli catering
hladni catering

Priprava hladnih prigrizkov.

HLADNI CATERING

Za vas pripravljamo narezke, obložene kruhke … dekoriramo sadje … v največjem porastu pa je t.i. »finger food«. To so mini prigrizki, ki jih večinoma zaužijemo v enem grižljaju. Pri hladnem cateringu je, naša in vaša meja, le nebo.

Poleg priprave in dostave jedi tudi

IZPOSOJA ŠOTORA IN INVENTARJA

Nemalokrat se zgodi, da bi svojo zabavo radi organizirali čisto sami. V ta namen vam nudimo izposojo našega inventarja (prti, kozarci, jedilni servis, grelne posode …). Vso opremo vam po želji tudi dostavimo na želeno lokacijo.

dekoracija
Strezba

Skrbimo, da so kozarci polni

STREŽBA

Zagotovimo vam lahko samo strežno osebje, saj se zavedamo, da je vaš dogodek najpomembnejši in res ni na mestu, da bi se vi ali kdo od vaših najbližjih moral ukvarjati z zadovoljstvom gostov in skrbeti za njihove polne kozarce. Naši natakarji imajo kulinarično predznanje, prav tako pa so dobri poznavalci vin ter ostalih pijač.

REFERENCE:

Royal Plate - Restaurant & Catering HTML Template

Plastika SKAZA

MO Velenje

Mestna občina Velenje

Glasbena šola Velenje

Saša inkubator

SAŠA INKUBATOR

UKC Lj

UKC LJUBLJANA

ooz velenje

OOZ VELENJE